Srbija Stav

BRUTALNA PORUKA PATRIOTSKIM ORGANIZACIJAMA: Vi ste PROJEKAT svih VLASTI pa i OVE!

Oduvao je Seregej Trifunović sve „patriotske organizacije“ svojim komentarima na društvenim mrežama, zaista je strašno ovo što se dešava i jasan je pokazatelj da te iste patriote to nikada nisu ni bile, već deo projekta koji radi ono što vlast kaže.

Od svih „patriota“ Miša Vacić zaslužuje poštovanje jer je jedini rekao ono što misli, javno! Da, podržavam Aleksandra Vučića i to je pošteno od strane lidera pokreta „1389“. Tako je kako je i zato ga izdvajamo kao nekoga ko je imao hrabrosti da kaže šta stvarno misli. On nije jedan od onih koji će iza leđa Vučiću biti najljući protivnik, a kada se sretnu najveći prijatelj.

Ali hajde da pričamo o ostalim organizacijama koje su „žestoki“ protivnici svih vlasti, oni su danas tu da ćute i uzimaju pare za tako nešto, njihov cilj je to bio i za vreme vladavine Borisa Tadića, međutim za razliku od Vučića on je njih hapsio i jasno im pokazao da neće dozvoliti da ga bilo ko reketira.

Strašno je vreme došlo, mnogo gore nego što smo mislili. Sve te patriotske organizacije (ovde isključujemo navijače, jer je to nešto potpuno drugačije, to je potpuno drugačiji sistem rada i razmišljanja), dakle sve te prosrpske priče bile su tu da zalude srpsku omladinu i na kraju postanu produkt svih izdaja ovog sveta kako bi se svi koji ih prate razočarali.

Znam ljude koji su ležali robiju jer je jedan od lidera patriotske organizacije vrlo lako dao spiskove svih učesnika „antiprajda“ koji su tog dana na ulicama rizikovali svoje živote.

Imena nećemo navoditi, ali oni će se sami pronalaziti! Gde su oni što ih prate kamere „Informera“, prave se kako sprečavaju velikošiptarsku provokaciju u centru grada, a svi znaju ko stoji iza njih.

Nije problem što neko stoji iza njih, problem je što je to licemerno! Problem što ste dozvolili da Sergej Trifunović sa punim pravom svima vama objasni šta je patriotizam! Briga o bolesnoj deci recimo, to je ideal koji sam siguran da bi vi izdali kao što ste izdali sve do sada.

Zanimljivo je da se neki portali pale čak i pretnjama onih koji ne smeju ni da misle protiv nacionalnih lažova, a njihova imena ekipa Beogradskog portala sledeći put objaviće na vrlo jasan i koncizan način.

Nije isključeno srpske kvazi patriote da će sledeći da vas ponizi recimo Nikola Kojo, sa punim pravo, i integritetom. Šetao je na paradi, istina je! Ali svoje ortake nikada nije izdao, za razliku od vas.

Niko vama nije kriv što ste licemerni pa jedete sva govna koja ste izasrali, naravno za pare. Do sledeće prozivke pozdrav.

Izvor: Ekipa Bg portala