Beograd

IDIOTIZAM GRADSKIH VLASTI: Uništili KALDRMU u Skadarliji! (FOTO)

Na mrežama se pojavio veliki broj komentara u kojima se ovo uništavanje zaštitnog znaka Beograda osuđuje.

Gradske vlasti u Beogradu još jednom su pokazale koliko ne poštuju tradiciju i koliko im nije bitno kulturno nasleđe.

Od danas, Skadarlija, boemska četvrt poznata ne samo po svojim restoranima, tamburašima, šarmu koji nosi od kraja XIX veka i pričama koje su proslavile glavni grad naše zemlje – više nema jedno od svojih važnih obeležja.

Nezvanične informacije kruže da je asfalt navodno podloga za kaldrmu koju će u poslednjoj fazi da vrate. Ako je i tako, gradska vlast, kao naručilac radova, je bila dužna da najavi i upozori žitelje Beograda kakav će da bude tok radova u boemskoj četvrti. Umesto toga, doprineli su tome da se beograđani uznemire i da putem društvenih mreža počnu da kruže razne glasine. To je dokaz koliko vlasti SNS, SPS i njihovih podrepaša poštuju građane Beograda.

Skadarlija je ostala bez kaldrme.

Na mrežama se pojavio veliki broj komentara u kojima se ovo uništavanje zaštitnog znaka Beograda osuđuje.

Prenosimo samo jedan:

<blockquote class=“twitter-tweet“ data-lang=“sr“><p lang=“und“ dir=“ltr“>Opraviše Skadarliju, svaka im čast, da njihove sponzoruše ne lome noge po kaldrmi kada se vraćaju iz silikonske doline da uhvate noćni seljački na Trgu <a href=“https://t.co/IQol7NGyvm“>pic.twitter.com/IQol7NGyvm</a></p>&mdash; Predrag GostovicPeca (@GostovicPredrag) <a href=“https://twitter.com/GostovicPredrag/status/928971302890766336?ref_src=twsrc%5Etfw“>10. новембар 2017.</a></blockquote>
<script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

kolumnista.com