Stav

PISMO BESNOG NAVIJAČA IZAZVALO TEKTONSKE POREMEĆAJE: Čovek žestoko ISPROZIVAO Kokezu i novi sastav Srbije!

Gospodine Kokeza, svima je jasno da ste vi oterali gospodina Muslina koji je napravio istorijski uspeh i našu reprezentaciju odveo na Mundijal u Moskvu!

Piše: Stanoev Nikola

O čemu se ovde radi? Englezi kažu da smo budale, bruje tabloidi! Hrvati nam se smeju, kažu brzo ćemo kući, a u pravu su ljudi.

Da li ste nekada u životu uradili nešto nepošteno, a da ste za to dobili nagradu, ili je karma odigrala svoju ulogu ili još bolje rečeno “pravda” koje u FSS očigledno nema!

Šta ste dobili dovođenjem Sergeja Milinkovića? Ja nisam video apsolutno ništa novo! Zašto se menja sistem pobedničke igre, da pobedničke jer je gospodin Muslin pobednik, to ne govorim ja nego tabela gospodine Kokeza.

Ali na kraju dana imamo epilog cele priče, a to je da Krstajić zove neke potpuno nepoznate igrače iz srpske lige i ako recimo nema nikakve logike za taj potez. Ups, izgleda da sam zaboravio da gospodin Krstajić ne kroji ovaj tim!

Pa tu smo čoveče! To je problem? Muslin nije dao da mu se kroji tim, pa što ne kažete tako svima.

Gospodine Kokeza, nadam se da će Srbija vratiti iz Moskve pre grupne faze, ali ako bude bilo pravde onda nam sigurno saveznik neće biti sreća.

Sa srećom Srbijo, gospodine Slavoljube narod vas voli i poštuje! Hvala vam od srca!

Izvor: Beogradski portal