Sport

BOMBA! VELEOBRT KAKAV NIKO NIJE OČEKIVAO: Na korak od promocije NOVI TRENER Reprezentacije Srbije!

Ivan Jovanović je glavni kadidat za mesto selektora Srbije. Iskusni 55-godišnji stručnjak je izbio u prvi plan pre svega zbog činjenice da je beležio odlične rezultate u karijeri, kao i zbog toga što ima izražen pobednički mentalitet i veoma jak karakter.

Jovanović je, vodeći APOEL, svojevremeno u Evropi eliminisao i Partizan i Crvenu zvezdu, a jedne sezone je sa kiparskim klubom stigao i do četvrtfinala Lige šampiona. najveći deo trenerske karijere rođeni Lozničanin je proveo na Kipru i u Grčkoj, a od 2013. do 2016. je vodio Al Nasr iz Dubaija. Do sad nije bio selektor, ali bez obzira na to iza sebe ima i rezultate i dovoljno iskustva da predvodi Orlove na SP.

Pismo besnog navijača upućeno Kokezi i „SMS“-u:

Gospodine Kokeza, svima je jasno da ste vi oterali gospodina Muslina koji je napravio istorijski uspeh i našu reprezentaciju odveo na Mundijal u Moskvu!

Piše: Stanoev Nikola

O čemu se ovde radi? Englezi kažu da smo budale, bruje tabloidi! Hrvati nam se smeju, kažu brzo ćemo kući, a u pravu su ljudi.

Da li ste nekada u životu uradili nešto nepošteno, a da ste za to dobili nagradu, ili je karma odigrala svoju ulogu ili još bolje rečeno „pravda“ koje u FSS očigledno nema!

Šta ste dobili dovođenjem Sergeja Milinkovića? Ja nisam video apsolutno ništa novo! Zašto se menja sistem pobedničke igre, da pobedničke jer je gospodin Muslin pobednik, to ne govorim ja nego tabela gospodine Kokeza.

Ali na kraju dana imamo epilog cele priče, a to je da Krstajić zove neke potpuno nepoznate igrače iz srpske lige i ako recimo nema nikakve logike za taj potez. Ups, izgleda da sam zaboravio da gospodin Krstajić ne kroji ovaj tim!

Pa tu smo čoveče! To je problem? Muslin nije dao da mu se kroji tim, pa što ne kažete tako svima.

Gospodine Kokeza, nadam se da će Srbija vratiti iz Moskve pre grupne faze, ali ako bude bilo pravde onda nam sigurno saveznik neće biti sreća.

Sa srećom Srbijo, gospodine Slavoljube narod vas voli i poštuje! Hvala vam od srca!

Izvor: Beogradski portal, SD