Beograd

PROCENTI RASTU – PODRŠKA SVE VEĆA U BEOGRADU: Đilas OBJASNIO sve u tri rečenice! (VIDEO)

Dragan Đilas je bio gost na televiziji „Šabac“ u emisiji „Intervju“ gde je  izneo niz zanimljivih stvari kada su u pitanju izbori u Beogradu, ali i vladavine SNS-a u Srbiji, kao i jasnoj podršci ujedinjene opozicije okupljene oko jednog kandidata.

Dragan Đilas se definitvno vraća u Beograd, sada je već skoro sigurno da će on biti „zajednički“ kandidat opozicije u borbi za Beograd, ono što je zanimljivo reći je upravo njegov nastup u medijima koji privlače sve više pažnje gde Đilas vrlo jasno i koncizno priča o planovima koji bi doneli dobro celom „urušenom“ Beogradu.

Đilasov odgovor bi trebao da bude model svim glasačima koji će izaći na izbore, ako se sada ne ujedinimo kada ćemo? 2023. godine?

„Kada govorimo od DS-u, ja govorim o ljudima koji glasaju za DS i ja sam siguran da je tu ogroman broj sjajnih ljudi, koji shvataju šta se u ovoj zemlji dešava i samo zato bih voleo da budemo zajedno na ovim izborima, a ne da idemo odvojeno.

Mi smo na ovim izborima većina, ova grupacija koju sam vam spomenuo koja se zalaže da brinemo o ljudima, da pomognemo deci, koja se zalaže da mladi bračni parovi koji osnuju porodicu ne žive sa roditeljima, ajde da im pomognemo! Hajde da im finansiramo tu kiriju za stan, ili da im damo neki kredit. Hajde da deci damo besplatne knjige, grad mora i treba da pomogne“, rekao je Đilas.

Panika u krugovima SNS-a postaje sve veća, prema poslednjim istraživanjima Dragan Đilas se „kotira“ na oko 23% što je potpuno neverovatno za čoveka koji se pet godina nije bavio politikom, a kampanja tek počinje.

Izvor: Beogradski portal