Uncategorized

„BIG BEN“ BRUTALNA NAJAVA PRVOG POJAČANJA: Slika zapalila INTERNET! (FOTO)

Paertizan Olimpijakos, Olympiakos 25.7.2017. Beograd, Srbija, Liga sampiona, Champions League qualification match 25. Jul 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Dolazak Bena u Crvenu zvezdu gotova je stvar, a do nedelje, odnosno polaska na Kipar, očekuje se i promocija. I dok se čeka zvanično predstavljanje, na Instagramu crveno-belih pojavio se i zanimljiv status. Uz sliku jednog od simbola Londona, Big Bena napisan je sledeći komentar „Tik-tak, tik-tak… Poslednje odbrojavanje…“

Naravno, to je jasna aluzija na transfer bivšeg igrača Olimpijakosa.

Ekipa će u nedelju otputovati u Pafos na Kipru gde će biti obavljen deo priprema. Poslednji deo biće organizovan u Antaliji gde su zakazani i test dueli. Za 13. februar zakazana je i prva utakmica 1/16 finala Lige Evrope, protiv moskovskog CSKA.

Tik-tak, tik-tak… Poslednje odbrojavanje… #fkcz #czv #crvenazvezdafk #bigben

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

KANGA U MINUT DO 12 REŠIO DA OSTANE U ZVEZDI!

Uprkos informaciji da je Gelor Kanga pred potpisivanjem ugovora sa Spartom iz Praga, od toga ipak nema ništa pošto je Gabonac, koji se uz dozvolu trenera Vladana Milojevića kasnije pridružio saigračima, tokom prepodneva uputio u Zavod za sport i sportsku medicinu u Košutnjaku.

Kanga je u Zavodu obavio sve neophodne preglede, a analize su pokazale da je u odličnom fizičkom stanju. Gabonac je posle pregleda spreman da se stavi na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću i zajedno sa ekipom će otputovati na pripreme na Kipar.

Gelor Kanga ipak nije potpisao ugovor sa Spartom iz Praga i danas je bio u Zavodu za sport i sportsku medicinu kako bi prošao lekarske preglede i pridružio se ostatku ekipe na početku priprema.

Ipak, Gabonac je oduvek poznat po svojim bubicama zbog kojih je umeo i da iznervira navijače Zvezde, a ni ovoga puta nije moglo sve da prođe u potpunom miru. Kanga se očigledno dobro zabavljao iako je morao da prođe seriju pregleda, a to ga nije sprečavalo da se dobro izđuska u Zavodu za sport.

Srbija Danas