Uncategorized

VELEOBRT U ZVEZDI! NAJBITNIJI OSTAJE: Oglasio se i sad NEMA NAZAD!

Uprkos informaciji da je Gelor Kanga pred potpisivanjem ugovora sa Spartom iz Praga, od toga ipak nema ništa pošto je Gabonac, koji se uz dozvolu trenera Vladana Milojevića kasnije pridružio saigračima, tokom prepodneva uputio u Zavod za sport i sportsku medicinu u Košutnjaku.

Kanga je u Zavodu obavio sve neophodne preglede, a analize su pokazale da je u odličnom fizičkom stanju. Gabonac je posle pregleda spreman da se stavi na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću i zajedno sa ekipom će otputovati na pripreme na Kipar.

Gelor Kanga ipak nije potpisao ugovor sa Spartom iz Praga i danas je bio u Zavodu za sport i sportsku medicinu kako bi prošao lekarske preglede i pridružio se ostatku ekipe na početku priprema.

Ipak, Gabonac je oduvek poznat po svojim bubicama zbog kojih je umeo i da iznervira navijače Zvezde, a ni ovoga puta nije moglo sve da prođe u potpunom miru. Kanga se očigledno dobro zabavljao iako je morao da prođe seriju pregleda, a to ga nije sprečavalo da se dobro izđuska u Zavodu za sport.

CRVENO-BELI DOBILI DRUGO POJAČANJE: Hajdin prešao u Zvezdu, Spartaku 200.000 evra

Crvena zvezda je posle Bena, dovela još jednog igrača. Novi fudbaler crveno-belih je postao levi bek Stefan Hajdin.

Spartak i Zvezda su utanačili sve detalje i Hajdin će u narednom period nositi crveno-beli dres. Klub iz Ljutice Bogdana će na ime obeštećenja timu iz Subotice uplatiti 200.000 evra.

 Uz to, Subotičanima će pripasti i 20 posto od narednog transfera. Hajdin će potpisati ugovor na 3,5 godine sa Crvenom zvezdom.
Srbija Danas