Beograd

ZAŠTO ŠEŠELJ MORA DA UĐE U VLAST U BEOGRADU: Loši ODNOSI sa VUČIĆEM velika šansa za GRAD!

Vojislav Šešelj i Srpska radikalna stranka pre nekoliko meseci, bukvalno prvi na političkoj sceni Srbije, otvorenih karata su predstavili svog kandidata za gradonačelnika, Miljana Damjanovića i time krenuli u kampanju za izbore u Beogradu.

Rođeni Prizrenac, Miljan Damjanović već prvi dan uradio je nešto što je oduševilo „patriotsko telo“ u Beogradu i jednim sjajnim potezom pokazao koliko voli ovaj grad. Znate li ko je pokrenuo peticiju „Bulevar junacima sa Košara“, jasno je da mediji ne smeju ni da pisnu o tome, ali zasluga bez previše busanja pripada momku rodom sa Kosmeta, koji ima ideju da od Beograda napravi Dušanov grad.

Zašto je bitno da Šešelj uđe u vlast? Svi dobro znaju da je Vojislav Šešelj uvek spreman da kaže ono što misli, čak i ako bi bio u vlasti, predstavljao bi veliku opoziciju i teret onima koji rešavaju sudbinu Beograđana na način koji nije korektan.

Odnos Šešelja i Vučića nije dobar, botovi konstatno pišu kako između njih dvoje postoji dil, a to uglavnom radi propaganda koja želi da ostalim „opozicionim“ strankama donese procente , oduzme ih Radikalima, Boško Obradović i ekipa okupljena oko Dveri spremna je da napiše i uradi sve kako bi srušila postojanje SRS-a i oni su im trn u oku. Ti ljudi pričaju o doslednosti, a prave koaliciju sa čovekom „koji nema stav o Kosmetu“, čovekom koji Srbiju želi da vidi u „Nato paktu“, ali nećemo previše o njima i patriotizmu, ovim potezom oni su svoje završili na političkoj sceni. Cenzus koalicija Radulovića neće koštati tako skupo kao Dveri.

Glasačko telo Dveri tek sada vidi da je Šešelj sve vreme pričao istinu i da priče o kontaktima sa američkim prijateljima Obradovića sve više imaju težinu.

Šešelj i Radikali, napravili su koaliciju sa Bastaćem na Starom gradu? Sećate li se? Izbio je haos u redovima drugosrbijanaca koji bi da „ruše“ Vučića sa censuz koalicijama! Ali zašto tada niko nije rekao „bravo Vojislave“, zar to nije bio znak početka sigurne borbe protiv SNS-a?

Ne, oni su tada Bastaća izbacili iz stranke i strogo naredili da sa Šešeljem više nema nikakve saradnje nigde.

Ista ta ekipa, Vojislava je poslala u Hag 12 godina, zamislite situaciju da tolike godine on nije video svoje dete, svoju ženu, poznanike, čovek nije osetio minut slobode zbog njih i po povratku je imao želju da i preko toga pređe i napravi saradnju na štetu SNS-a, ali jednostavno njihova mržnja nije mogla da pokaže gram dostojanstva i političke korektnosti.

Šta onda preostaje Vojislavu Šešlju i SRS-u? Preostaje im da prave koalicije po gradu gde god mogu, sa ljudima koji ih žele.

Novi Beograd je primer kako izgleda uređena Opština isto tako i Palilula, isto tako i Stari grad, Savski venac i slobodno proverite sve Opštine u kojima su Radikali i sve će vam biti jasno.

Svojevremeno Vojislav Šešelj je lično primao ljude u Zemunu i razgovarao sa građanima oko svih problema koji su ih mučili.

Izvor: Beogradski portal