Uncategorized

MEDIJI IZ GANE POMOGLI CSKA! Pogledajte šta su OTKRILI u vezi BOAĆIJA

Sportski portal iz Gane, čiji je Boaći reprezentativac, ‘Ghanasoccernet’ navodno je stupio u kontakt sa igračevim menadžerom Oliverom Arturom i došao do saznanja da Ričmond ipak neće biti na terenu, ali ni na klupi.

Kako se navodi, u klubu ne žele previše da rizikuju jer smatraju da je važnije da snažni centarfor bude spreman za nastavak sezone, kao i zbog mogućnosti da do kraja februara ipak napusti Beograd u višemilionskom transferu.

Ganjanin se uz pomoć specijalne terapije oporavio od povrede lista, koju je zadobio u samom finišu priprema, odradio je poslednjih nekoliko treninga, ali je još uvek neizvesno da li će se naći u protokolu.

Ipak, realno je očekivati da se nađe barem na klupi za rezervne igrače.

BOMBA IZ KLADIONICE – KREĆE EUFORIJA! Ovo su KVOTE na POBEDU ZVEZDE (VIDEO)

Do prvog meča šesnaestina finala Lige Evrope između Crvene zvezde i CSKA na stadionu “Rajko Mitić“ ostalo je nešto više od šest časova, a situacija na kladionicama se menja gotovo iz časa u čas.

Ikao je po prvim prognozama CSKA bio jasan favorit u odnosu na crveno-bele, očigledno da domaći teren ima veliku snagu, a najverovatnije su pomogle i brojne uplate na Crvenu zvezdu.

Zbog toga je došlo i do promena na kladionicama. Na najpoznatijom evropkoj kladionici “Vilijem Hil“ kvota na pobedu Crvene zvezde iznosi 2,75, isto koliko i na trijumf CSKA. Na nerešen ishod kvota je 3.

B92