Beograd

(FOTO) OGLAS SAMOHRANE MAJKE IZ BEOGRADA RASTUŽIO SRBIJU: Nemam ni dinar u novčaniku, prijatelji nam donose hranu! Peglaću, čistiću, radiću bilo šta

BEOGRAD – Oglas Branke Jakšić (58) iz Batajnice kruži društvenim mrežama već nekoliko dana.

„Tražim bilo kakav posao, samohrana majka, trgovac, 58 godina. Pomoć u kući, nega starih, peglanje… Može za stanovanje“, napisala je Branka u oglasu, koji je lepila po banderama širom prestonice.

Ona za Kurir kaže da je prošle godine u julu ostala bez posla i da je od tada u dugovima, jer nije imala novca da plati račune i kiriju.

„Gazdarica je najavila da će ćerku i mene izbaciti uskoro iz stana jer nemamo novca da platimo kiriju. Živim sa sedamnaestogodišnjom ćerkom, njen otac godinama ne daje alimentaciju, i ja sama moram da izdržavam obe“, kaže Branka.

Dodaje da su joj neophodna primanja i da zato traži bilo kakav posao, bilo da je čišćenje, pranje, čuvanje dece ili starijih osoba…

„Ne želim da završim sa ćerkom na ulici, zato sam i postavila ove oglase na ulici i prijatelji su ih podelili na društvenim mrežama. Bitno je da što pre počnem da radim, kako bih i krenula da zarađujem. Za sada nam prijatelji donose hranu, drugačije ne mogu, jer nemam više ni dinara u novčaniku“, kaže Branka.

(Kurir.rs/Foto: Dragan Kadić, Twitter Printscreen)