Srbija

PLAKANJE OD SMEHA! KESIĆ SE ISMEJAO VUČIĆU: Za doručak mu OTAC DONEO LIGNJE (VIDEO)

Vratio se Kesić i napravio šou! Ponovo je legendarni voditelj zasmejao srpsku naciju svojim novim pošalicama na račun opozicije i naravno Aleksandra Vučića koji je ovaj put za nijansu manje bio u centru pažnje.

Aleksandar Vučić i njegov doručak sa Sarapom, na njegov rođendan. Pogledaje video snimak i dobro se nasmejte.

GROBARI ĆE POBESNETI! Procurila NEVEROVATNA istina o prelasku STOJKOVIĆA U PARTIZAN

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović je uoči meča sa Partizanom istakao da veruje u svoj tim koji će pokušati da iznenadi ekipu crno-belih, a osvrnuo se i na prijatelje koje ima u ovom klubu. Takođe, rekao je da ne mrzi Partizan, pošto je ponikao u Crvenoj zvezdi.

– U Humskoj imam puno drugara. Ponikao sam u Zvezdi, ali to ne znači da mrzim Partizan. Ne mogu da mrzim kuću odakle su moji veliki prijatelji Ivić, Vukić, Delibašić, Ćirić, Duljaj … Oni su moja braća i ja bih za njih sve uradio. Tu su i Iliev i Sale Ilić, a sa Stojketom sam kratko igrao u Zvezdi – rekao je Lalatović, piše Blic.

On je u nastavku otkrio i šta misli o prelasku čuvara mreže iz crveno-belih u redove Partizana.

– Ja moram da kažem nešto o Stojketu, a da me ne shvatite pogrešno, nadam se da ga neću uvaliti u nevolje. Posle Nanta je imao veliku želju da dođe u Zvezdu, ali je uprava imala nešto drugačije planove zbog čega je on otišao u Partizan. On je tako procenio i ja to poštujem, a jedino što mu zameram je ona majica. Ubeđen sam da to nije bila njegova ideja. Milsim da su ga navijači uslovili ‚ako želiš da te prihvatimo, moraš to da napišeš i pokažeš‘. Siguran sam da je to uradio pod pritiskom – rekao je trener Čukaričkog.

EKBG