Sport

EKSPLOZIJA! NAJDRASTIČNIJA PROMENA U ZVEZDU: Milojević PRESEKAO sad kao NIKADA

Kakav povratak u blisku prošlost! Bezidejna igra, skoro svi domaći „poluigrači“, „legenda“ sa trakom, trener koji „mudro“ prati.

Nema se šta komentarisati. Samo slepac ne vidi da klizimo u propast. Da li će znati Milojević da se izvuče iz problema koji sam produbljuje?

Ne menja formaciju, nema druge opcije, jedino menja igrače, kao da igramo na sedam frontova pa održava „formu“ svih poluigraca. Smešno je da Ben nije ni na klupi a trenutno je jedini koji liči na fudbalera.

Možda čisti kartone iz Grcke, ili neće Milojević da uplaši Peškića sa nekim crnim napred, da ovaj ne pomisli da se Boaći vratio. Jednostavno, kad su kola u Panioniusu krenula nizbrdo, Milojević je još više povlačio ručnu i slupao se. I to je format Javora iz Grcke.

Iskustvo lažnog grofa sa taktikom ruskih Javora videli smo gde nas odvelo, Miloje još ima vremena da se izvuče.

Ali sa promenom svesti. Jedini iskorak i praćenje novih trendova je sto je poslao cedulju preko Frimponga ka Račiću. Nadamo se da je bilo bar na ćirilici kako bi ispoštovao nadzorni odbor…

I ne, nismo zadovoljni titulom ako će da igra ovako. Bas nas briga za istu koja će biti ismejana u julu u kvalifikacijama. Zvezda bez Evrope nije zvezda. Za ovakvu Zvezdu alokoholicar nadrigli je nepremostiva prepreka.

Borjan-nešto nesigurniji ali odradio svoje. Imao bi Napredak i više sansi da nije izlazio i sekao nekad i nepotrebno.

Žalosno je sto zadržava čim damo gol. Možda mu se zato i vraća sa nekoliko golova koje primamo..

Stojković-katastrofalan, ali ipak to je trenutak.

Napred mnoštvo pogrešnih pasova i rešenja. Nazad ga prolazili kad su hteli tj bili na njegovoj strani. Glavni njegov problem sto je daleko od „svog“ igrača i vuče u sredinu ka stoperu, nas je često mogao dosta koštati. Veceras i jeste.

Centaršut u sredini stoperi a njegov igrač sam i on u sredini..

Savič i LE talek- isti. Igraju na siguricu. Izbaci loptu, dodaj zadnjem veznom i vrati se ka golmanu da mogu da ti vrati zadnji vezni.

Protiv ovakvih ekipa moraju i povući malo napred. Ali razumemo ih. Bez zapinjanja, ubiju dnevnicu.

Rodić-neprimetan. Samim tim bolji od kolege sa suprotne strane.

Krstičić-decko luta, a najviše zna od omiljenih trenerovih zadnjih veznih. Lep gol. Ono sto znamo je sto ne može igrati kangino mesto.

Ono sto ne znamo je da li može biti jedini zadnji vezni. U redu je da se ubacuje iz drugog plana a sto ne radi češće pitati trenera jer to nije radio često ni u prethodnom delu sezone.

Racic-bolje da otvori sekciju „kako ubiti vreme na poslu“. Ništa nije uradio. Bio je očajan pa je naglo popustio kad mu je Frimpong dodao trenerovu cedulju sa porukom kad je ulazio.

Milić-odradio svoje u skladu sa mogucnostima. Trčao, borio se, ne zna..klasični JSL „igrač“

Radonjić- njega će najpre uništiti ova igra bez igre. Kao Lazović kod jankosana. Treba da dobije milijasev balon da smiri i da predribla pet igrača na putu do gola. Jednostavan zadatak.

Naravno fudbaler zna da to nije fudbal i pocinje da izgleda na fudbalere u grofovom mandatu. Deprimirane i nervozne, sklone greškama..

Sad idu udarne pesnice…

Kapetan Miki-pokušavao da preživi prvih 20min. Onda pokušao da dodje do daha sa besmislenim balonima. Valjda mu lakše kad pogleda loptu u vis.

U drugom poluvremenu sa setom gledao u transparent na istoku pošalji sms za pomoć..pravi zvezdasi trebaju napraviti humanitarnu akciju slanja na 555333 pomoć za mikija „legendu“
Pešić-najveći ucinak veceras.

Toliko se trudi da pokaže kolko ne zna i ne može da i slepac može videti da nam treba napadač.

Kako je poraz grofa bio naša pobeda, tako i ovaj njegov očaj trebamo gledati kroz ružičaste naočare..Al Terzić nosi crne. Sa dijamantskim ugrađenim gravurama.

Kako mu uvek lepo stoji ta reč. Ugradjen.

Ništa. Bilo kako bilo. Svi se okreću „novim izazovima“ a nama ostaje nada da će se desiti čudo i da će se vratiti duh Zvezde koji je oterao batadjorinog duha iz Milojeviceve glave protiv Krasnodara..

Drastična promena koja će se desiti jeste velika promena, Joveljić definitvno dobija šansu, a Pešić definitnov pada u drugi, ako ne i treći plan…

EKBG, Simpatizeri