Srbija

PA OVO BRE NIKO NIJE RADIO! Naprednjaci KAKO VAS NIJE SRAMOTA?! (VIDEO)

Podsetimo, u danu glasanja o predlogu budžeta za 2018, polovinom decembra, poslanici SNS povukli su stotine amandmana koje su obrazlagali tri dana pre toga. Opozicija je tada bila saglasna da su time „pojeli vreme“ i povredili Poslovnik.

Rasprava u Skupštini danas je počela izmenama Zakona o bezbednosti saobraćaja, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je rekao da one podrazumevaju strože kazne za nasilničku vožnju – preticanje kolone preko pune linije, za prolazaka kroz crveno svetlo, kao i za vožnju sa više od dva promila alkohola u krvi predviđen je obavezan zatvor od 30 do 60 dana ili kazna rada u javnom interesu od 240 do 360 sati, 14-16 kaznenih poena i devet meseci zabrane upravljanja vozilom.

Pogledajte šta Naprednjaci rade Šaroviću, neka video kaže više od hiljadu reči.

OGLAS SAMOHRANE MAJKE IZ BEOGRADA RASTUŽIO SRBIJU: Nemam ni dinar u novčaniku, prijatelji nam donose hranu! Peglaću, čistiću, radiću bilo šta

BEOGRAD – Oglas Branke Jakšić (58) iz Batajnice kruži društvenim mrežama već nekoliko dana.

„Tražim bilo kakav posao, samohrana majka, trgovac, 58 godina. Pomoć u kući, nega starih, peglanje… Može za stanovanje“, napisala je Branka u oglasu, koji je lepila po banderama širom prestonice.

Ona za Kurir kaže da je prošle godine u julu ostala bez posla i da je od tada u dugovima, jer nije imala novca da plati račune i kiriju.

„Gazdarica je najavila da će ćerku i mene izbaciti uskoro iz stana jer nemamo novca da platimo kiriju. Živim sa sedamnaestogodišnjom ćerkom, njen otac godinama ne daje alimentaciju, i ja sama moram da izdržavam obe“, kaže Branka.

Dodaje da su joj neophodna primanja i da zato traži bilo kakav posao, bilo da je čišćenje, pranje, čuvanje dece ili starijih osoba…

„Ne želim da završim sa ćerkom na ulici, zato sam i postavila ove oglase na ulici i prijatelji su ih podelili na društvenim mrežama. Bitno je da što pre počnem da radim, kako bih i krenula da zarađujem. Za sada nam prijatelji donose hranu, drugačije ne mogu, jer nemam više ni dinara u novčaniku“, kaže Branka.

EKBG