Svet

PRPA BATO! PUTIN POBEDIO: Evo šta je TRAMP IZJAVIO PRE 5 MINUTA

Američki predsednik Donald Tramp napisao je na Tviteru da nikad nije naveo tačan datum napada na Siriju

Tramp je izjavio da nikad nije precizirao kada će biti izveden napad na Siriju.

– Napad može da se dogodi ili vrlo brzo, ili uopšte ne tako brzo – napisao je Tramp.

Ranije je Zapad optužio Damask za hemijski napad u sirijskoj Dumi, u Istočnoj Guti. Moskva je odbacila informacije o hlornoj bombi koju je navodno bacila sirijska vojska. Ministarstvo spoljnih poslova Rusije saopštilo je da ove klevete o upotrebi otrovnih materija na račun sirijskih vladinih trupa imaju za cilj zaštitu terorista i pravdanje eventualnih spoljnih vojnih napada.

Američki predsednik Donald Tramp obećao je da će do srede doneti odluku o akcijama protiv Sirije kao odgovor na navodnu upotrebu hemijskog oružja. Zatim je napisao na Tviteru da bi Rusija trebalo da bude spremna da obara rakete lansirane na Siriju, a da će te rakete biti „dobre, nove i ’pametne‘“.

NAJČITANIJA VEST JUČE:

BRAVO KESIĆU! ISPROZIVAO KRSTAJIĆA ZA SVA VREMENA: Plakanje od smeha (VIDEO)

Zoran Kesić (rođen 26. jula 1976. godine u Beogradu) je srpski TV voditelj i autor popularnih humorističkih emisija „Ozbiljne vesti“, „Dezinformator“, „Fajront republika“ i „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ koja se emituje od 2013. godine na televiziji B92.

Da ne bude zabune, ogromna popularnost emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ je nesporna jer je duhovita. Sam Kesić je odličan voditelj, umereno ozbiljan, umereno neozbiljan, majstor za grimasu i geg i izuzetan smejač. Znamo Kesića odavno sa televizije dok je još radio parodiju na Dnevnike i po drugim uracima.

Ova emisija dodatno je pojačana jakom produkcijom i društvom takođe dokazanih i vrsnih satiričara iz Njuz-neta. Nije teško zaključiti da na ovim emisijama radi uigran tim i da je skoro svaki sekund izračunat unapred napisanim scenarijem, da improvizacije ima vrlo malo i da su čak i gostima ponuđeni odgovori (ako već ne mogu sami nešto smešno da smisle). Sve cakum-pakum.

Pogledajte neviđenu scenu gde se na meti našao ni manje ni više nego Mladen Krstajić.