Svet

„PRAVDA ZA DAVIDA“ – TRESE SE CEO REGION: Država zabranila novi skup?!

Iako su mediji ranije bili obaviješteni da će večeras u Ugljeviku s početkom u 18:00 časova biti održan skup „Pravda za Davida“ u redakciju BN TV stiglo je obaveštenje da je skup zabranjen!

Ko i zbog čega je zabranio skup „Pravda za Davida“ u Ugljeviku nismo uspeli saznati, prenosi BN.

Takođe, ranije je medijima najavljeno i održavanje skupa „Pravda za Davida“, koji je treabalo da bude održan sutra u Modriči, ali je i on, kako smo obaviješteni, zabranjen.

Šta su razlozi ovih zabrana nismo uspeli da saznamo, ali je očigledno da nekom to smeta pa sprečava da se održavaju ovakvi skupovi na kojima je trebalo da se pruži podrška u traženju istine.

„Pozivam sve na mir i dostojanstvo. Svi ostali građani koji prave okupljanja u drugim gradovima, to nije ni skup ni prosvjed. To je mirno okupljanje građana. Mi želimo samo istinu i pravdu.“ rekao je Davor Dragičević.

On se zahvalio svim čestitim pripadnicima MUP-a RS kojih je preko 90 odsto.

„Prva dunja kad otpadne to vam je krajnji rok, da li ću ga skratiti vidjeću. Imaju dvije strane – istina i pravda na jednoj – i zločini na drugoj strani. Ova država i grad, ovo je naša imovina“, poručio je Davidov otac.

„Od juče znam sve činjenice. Dajem im rok dok prva dunja ne sazrije i ne padne. Mnogi bi uradili drugačije, ali mi smo ljudi, želimo pravdu i istinu. Hvala svima što ste sa nama i srce mi se cijepa kada vidim ovu djecu i vas ovdje jer vam je možda i teže nego meni“, rekao Davor Dragičević.

Izvor: BN TV