Sport

STIGLO NAJVEĆE POJAČANJE! Posle ove rečenice Delije će upamtiti Miloja

Za Crvenu zvezdu ovaj čovek je učinio mnogo, on je svojim ponašanjem i stavom kao i marljivim radom dokazao da je Zvezda dorasla najtežim protivnicima, a pobede i želja za igrom nikada nisu dovedene u pitanje.

Svi se sećaju Kange koji nije bio baš igrač koji ume da sluša, a onda se pojavio Miloje i kako bi to rekao Vujadin Savić u jednom neformalnom razgovoru „uspeo da našteluje glavu“ tvrdoglavom Gaboncu.

Nizala je Zvezda pobede u kafilifikacijma za Ligu Evrope, a onda je u grupi pokazala koliko može i prava sreća je spasila CSKA, da je tu Zvezda pobedila sigurno bi daleko dogurala.

Sada, posle svih radosti koje je Milojević doneo Delijama pao je verovatno i najveći potpis i pojačanje o kom bi mnogi klubovi mogli da maštaju!

– Rekao sam da nisam ni voleo da u prvi plan dolazi moj ugovor, bilo je kako sam kazao, da ćemo se vrlo lako dogovoriti. Nisam imao nijednu dilemu ili sumnju da ću ostati. Želeo sam da porazgovaram sa ljudima u klubu oko planova za narednu sezonu, oni su se poklopili tako da nije postojala nikakva dilema bez obzira da li je bilo nekih drugih ponuda ili ne. U ovom trenutku želim da nastavim da radim u Crvenoj zvezdi, rekao je Milojević.

Izvor: