Beograd

Doktor ljudina – Beograd mirno spava: Ekipa sa Čukarice najbolja u gradu

Odgovornih lekara i dalje ima, čovek pre svega, a onda i sjajan doktor.

Ekipa sa Čukarice svojom ažurnošću i pristojnošću pokazala je da u Beogradu ima nade i da je mladost Srbije još uvek „u modi“. Danas kada svi gledaju da napuste svoju matičnu zemlju, postoje ljudi koji daju sve od sebe da u njoj ostanu.

Dr. Dane Stošić, mladi, nasmejani doktor svojom smirenošću i odgovornošću svedoči primer svim mladim ljudima, ali i starijim populacijama, jer svojim iskustvom i smirenošću izgleda kao neko sa mnogo iskustva.

Noć, skoro da se ništa ne čuje, pozivamo Hitnu pomoć javlja se žena koja na sam pomen situacije šalje kola, ali sa nagaskom da će doći za pola sata. Tako ipak nije bilo! Ekipa sa Čukarice stigla je na odredište za manje od pet minuta, a na čelu nje bio je fenomenalni doktor Dane Stošić.

Njegov pristup je pokazao koliko je veliki čovek, a onda i sjajan doktor. Predstavio sam mu se kao novinar, nije želeo da mi kaže svoje ime i prezime, jer sam mu rekao da želim da ga pohvalim u svojoj mini – kolumni, a to pokazuje pored stručnosti i veliku skromnost ovog momka.

Profesionalno je odradio sve što je trebalo, pomogao je staricu najpre savetima, a onda i lekovima.

Apelujemo na zdravstveni sistem u Srbiji da ovakve ljude zadržavaju u struci i čuvaju kao zlato.

Doktore hvala Vam u ime redakcije Beogradskog portala.

Izvor: Ekipa Beogradskog portala