Svet

Tako to radi gospoda: Ovako se ceni Bane Ivanović bivši kapiten

Foto: FSS Srbija

Potpuno nepravedno je smenjen kapiten Bane Ivanović, a njegov naslednik u reprezentaciji Srbije bio je Kolarov koji je naišao na mnoga negodovanja kako zbog poslednjih izjava o Filipu Stojkoviću i Zvezdi, tako i zbog olakog „uzimanja“ trake Branislavu.

Bane je u Zenitu kapiten i jedan je od najcenjenijih stranaca ikada, nije puno njih bilo nagrađeno trakom posle samo nekoliko dana. Ko je u našoj reprezentaciji zamenio Baneta i šta je to dobro doneo?

Fali Banetovo iskustvo u Srbiji, ali pogledajte tu činjenicu koja zaista izgleda strašno, drugi mnogo više cene naše bisere koje mi tako olako odbacujemo.

Zašto je Bane morao da bude udaljen iz tima Srbije? Nije dovoljno dobar? Krstajić ima nekog boljeg? Sve je to u redu, ali gde su rezultati?

Na poslednjoj utakmici pred Rusiju, navijači su Banetu skandirali „Ivanović kapiten“, na šta ih je on samo pozdravio. Bane nije nikome ništa rekao, niti se oglašavao što takođe pokazuje njegovu velilčunu.

Ivanović je samo nastavio da radi ono što najbolje zna, a to je da igra fudbal i velika je šteta što se sve ovo dešava u reprezentaciji Srbije i kao da se kraj ne vidi.

Do tada, hvala Zenitu što tako ceni srpskog kapitena, sigurno će im ovaj lav to vratiti stostruko.

Izvor: beogradskiportal.rs