Srbija

Situacija koja još nije viđena: Javila se na forum i tražila Delijama karte

Delije ovih dana propagiraju da se treba ići i na utakmicu protiv Surdulice kao da je u pitanju Napoli, PSŽ ili Liverpul

Prosidbe na utakmicama Zvezde i Partizana u poslednje vreme postale su svojevrstan trend, pa se često mogu videti transparenti na kome se istakne ime devojke sa pitanjem „udaj se za mene“, koji obično podignu ortaci, a dečko klekne pred devojku sa prstenom.

Bili smo i sami svedoci nekoliko takvih situacija, gde su devojke odgovarale DA, a često je to bilo praćeno i suzama radosnicama.

Ipak, jedna takva planirana prosidba očigledno je propala, a sve to saznala je i šira zvezdaška javnost, pošto se devojka požalila na najmasovnijem forumu Zvezde – Redstarbelgrade.

Njen dečko očigledno nije uspeo da stigne do karata, a ona je to saznala i pokušala je da ih nabavi, tako što je pitala ostale navijače na forumu.

– Saznala sam da je moj momak planirao da me zaprosi na utakmici…. Moja Zvezda, Liga šampiona, čovek koga volim…. E živote… – napisala je uz tužan smajli, a zatim napisala da se ipak nada da će doći do karte.

– Još uvek se nadam da ću uspeti da nađem karte… Pokušavam sa svih strana, pa valjda će jedna biti uspešna… srećno svima koji pokušavaju kao i ja… i hvala na podršci – napisala je devojka, koja se potpisuje kao „Ona voli Zvezdu“.

Stigle su joj i poruke podrške drugih članova foruma, ali i nekih koji nisu blagonaklono gledali na to što na taj način traži karte.

– Nek te zaprosi protiv Surdulice! Najjadnije traženje karata do sada, imamo pobednika – napisao je drugi član odmah posle njene poruke.

Drugi su joj napisali da joj verovatno nije suđen čim nije našla kartu, kao i da je propalo iznenađenje čim je saznala.

Crvena zvezda u subotu od 20.30 igra protiv Radnika iz Surdulice, a već u utorak od 21.00 protiv Napolija svoj prvi meč u Ligi šampiona.

Karte za Ligu šampiona su razgrabljene u rekordnom roku posle samo dva sata od puštanja u slobodnu prodaju.

Izvor: Telegraf.rs