Sport

Milojević sprema veliko iznenađenje pred Napoli: Jedan novi igrač u prvoj postavi

Trener Crvene zvezde ima veliki izbor igrača, svi su spremni za istorijski dvoboj, šta će odlučiti?

U Zvezdi već broje sitno do svog premijernog nastupa u Ligi šampiona, atmosfera među navijačima je usijana i svi jedva čekaju utorak, 21 sat i početak utakmice sa Napolijem u prvom kolu grupne faze Lige šampiona.

Ono što u ovom trenutku najviše zanima navijače crveno-belih jeste startna postava za koju će se sutra odlučiti trener Vladan Milojević.

On, naravno, neće otkrivati sve karte, ali možda će u toku dana nešto biti jasnije po tom pitanju.

U ovom trenutku, utisak je da Zvezdin strateg i nema prevelikih dilema. Najnovija pojačanja su protiv Radnika bila u prvom planu, delovalo je kao da Marin i Boaći dugo igraju zajedno, njihovu sjajnu saradnju krunisali su i golovima i asistencijama i utisak je da će i jedan i drugi početi meč sa Napolitancima.

Veći deo ekipe je već ustaljen, pogotovo defanzivna linija tima na čelu sa golmanom Borjanom, a jedno gde bi moglo da bude dilema, jesu pozicije defanzivnog i ofanzivnog veznog igrača.

Za ovu prvu, Milojević može da bira između Jovičića, Jovančića i novajlije Čaušića, jedan od njih trojice igraće u tandemu sa sigurnim Nenadom Krstičićem.

Što se tiče druge dileme, za jedno mesto konkurišu letošnja pojačanja Kafu i Ebisilio, koji je imao problema sa povredama, ali koji se oporavio i sada je ponovo spreman za najveća iskušenja.

Ipak, Kafu je postigao golgeterski prvenac proteklog vikenda, to će sigurno doprineti njegovom samopouzdanju i možda je u ovom trenutku u maloj prednosti u odnosu na Ebisilija.

Dakle, ovo bi mogla da bude Zvezdina startna postava sutra uveče na “Rajku Mitiću“:

Borjan
Stojković, Savić, Degenek, Rodić, Krstičić, Jovičić (Čaušić), Kafu (Ebisilio), Ben, Marin, Boaći.

Dakle Ebisilio će biti veliko iznenađenje.

sportske.net