Srbija

Čuda se dešavaju u Zvezdi: Pavkovu za noć skočila cena 10 puta

Milan Pavkov opravdao je svaki dinar koji je Crvena zvezda uložila u njega. Srpski šampion ga je kupio za 300.000 evra, a sada vredi mnogo više.

Prema sajtu Transfermarkt njegova vrednost je do utakmice protiv Liverpula u četvrtom kolu Lige šampiona bila 1.25 miliona, a sada je verovatno narasla na 12. Robusni centarfor je protiv Liverpula postigao dva gola za samo sedam minuta. Odlično igra glavom, ima šutinu, zapamtiće ga Alison, Evropa je sada čula za njega. Visok, snažan, odlično se gradi, dobija vazdušne duele, odlaže loptu, razvija kontru. Sve radi što treba da radi moderni centarfor.

Sada mu se cena udesetostručila. Ne mogu mnoge ekipe da pobede Liverpul, a još ređe im neki igrači dva puta zatresu mrežu. Uspela je to Zvezda, uspeo je to i Pavkov.

Srpski fudbaler je pokazao da je stasao za mnogo veće takmičenje kao što je recimo Premijer liga. Po igri podseća na nekadašnjeg Zvezdinog gorostasa Nikolu Žigića koji je bio prava mašina za golove i nerešiva enigma za mnoge defanzivce. Nikola je svojevremeno iz Zvezde otišao za 12 miliona. I tu je sličnost sa Pavkovom…

Za jednu noć čovek je ostvario svoj san! Zvezda Pavkova ne sme da propusti ni u snu.

View this post on Instagram

2:0!!! Павкоооов!!! ⚽🔴⚪ #fkcz

A post shared by Nasa Crvena Zvezda (@nasacrvenazvezda) on