Srbija

Terzić nije birao reči: Velika svađa sa srpskim novinarima uzburkala sve

Srpski Telegraf objavio je vest kojom je sprska javnost ponovo probudila „uzburkane duhove“ iz Pariza, naime iz Telegrafa tvrde da je jedan od čelnika Crvene zvezde rekao jednom crnogorcu da protiv PSŽ-a odigra „5+“, jer zna unapred rezultat.

Prenosimo Vam tekst Telegrafa i Terzinu reakciju na njihovo pisanje u celosti:

„Tekst pod naslovom „Čelnik Zvezde javio mafijašu Crnogorcu: Kladi se na 5+ razlike za PSŽ“ objavljen u jučerašnjem broju Srpskog telegrafa poprilično je naljutio generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića. Iako smo ga prekjuče zvali za komentar o informacijama do kojih smo došli mi, a koje ima i čuveni francuski list Ekip, a dobili odgovor: „Ne komentarišem gluposti“, Terzić je odmah čim je video pomenuti novinski članak počeo da vređa.

– Stvarno ste bezobrazni. Presmrdeli ste. Sklanjajte se od Crvene zvezde – napisao nam je Zvezdan, a kada smo mu odgovorili da mi svoj posao radimo profesionalno i da nije lepo terati medije od kluba koji je jedan od simbola srpskog sporta i svih Srba, a ne ničija prćija, i da, takođe, on u Srpskom telegrafu može da izjavi, kao i do sada, šta hoće i da tako doslovce izađe u novinama pa da čitaoci procene ko je u pravu, dodao je:

– Lažete ljude, Crvena zvezda neće dozvoliti da je blatite!

Pošto nas je blokirao na vacapu, gde nam je i pisao sve ovo, poručujemo gospodinu Terziću ovim putem da je Srpski telegraf otvoren za sve i da uvek može da odgovori i da komentar za bilo koju temu, a ne samo na one koje njemu idu na vodenicu“, piše u Srpskom Telegrafu.