Sport

Čović doveo ogromno pojačanje! Evroligaška Zvezda počinje da se pravi

“Delije“ mogu da odahnu, Crvena zvezda je i zvanično potvrdila da je “Kej Si“ Rivers postao novi košarkaš aktuelnog šampiona Srbije!

Podsetimo, on je juče doputovao u Beograd na završne pregovore i lekarske preglede, sve je to uspešno okončano, pa je Crvena zvezda ovog popodneva na zvaničnom sajtu objavila:

“KC Rivers prošao lekarske preglede i potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja sezone!“

Iz Zvezde naglašavaju da 31-godišnji Rivers crveno-belima donosi “veliki kvalitet na terenu, radnu etiku, imidž ozbiljnog profesionalca i porodičnog čoveka“.

“Kej Si“ Rivers igra na pozicijama “dva“ i “tri“, a u Zvezdu dolazi iz italijanske Ređo Emilije. Tokom blistave karijere osvojio je i Evroligu 2015. sa Real Madridom, a posle potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom, dao je i prvu izjavu za klupski sajt.

„Crvena zvezda je tako veliki klub sa veoma bogatom istorijom. Imao sam prilike u bliskoj prošlosti da igram u Beogradu, video sam sve… Ti navijači, ta atmosfera… bilo je veoma uzbudljivo,bilo je sjajno. Ko ne voli da igra u takvoj atmosferi, pred takvim navijačima?

Zato se veoma radujem zbog dolaska ovde i spreman sam da igram važne utakmice pred navijačima koji sa toliko strasti podržavaju svoj tim, da pomognem klubu da osvoji najvažnije trofeje i vrati se u Evroligu. To je moj cilj, izazov za mene, jer sam uvek išao za izazovima.

Zato, kada je me je menadžer obavestio ko me želi, i šta su ciljevi kluba… vidite da sam već ovde u Beogradu i spreman. To dovoljno govori zar ne?” rekao je Rivers po okončanju lekarskih pregleda, koji su, kako navode iz Zvezde, pokazali da je “Kej Si“ u izvanrednom fizičkom stanju.

Izvor: Sportske.net Foto: Printskrin