Srbija

Cepa se još jedna politička stranka? Dveri preuzima Boškov nekadašnji prijatelj

Već duže vreme postoje insinuacije da su Dveri pred podelom. Srđan Nogo i Boško Obradović duže vreme ne dele isto mišljenje o mnogim stvarima. Jedna od tih stvari je u pravo ulazak u Savez za Srbiju koji vode Dragan Đilas i Vuk Jeremić.

Jasno je da njihove političke razlike i te kako postoje pa se jedan deo Dveri okreće ka Nogu i ovo bi lako moglo da znači da će doći do podele još jedne srpske stranke. Dveri trenutno ne uživaju veliku podršku naroda pa i nisu baš blizu cenzusa, ipak možda ova promena na vrhu bude delotvorna, ako se Srđan Nogo zvanično zadrži u stranci i ne bude izbačen ili nešto slično.

Pogledajte njegovu objavu

„Poštovani saborci, želim da vas obavestim da sam doneo odluku da se kandidujem za predsednika Srpskog pokreta Dveri na predstojećem izbornom Saboru, o čemu sam obavestio vrh Pokreta. Planiram da obiđem sve gradske i opštinske organizacije, i upoznam članstvo sa izbornom platformom, planom i programom. Očekujem da se vidimo u vašem mestu, i u konstruktivnom razgovoru zajednički doprinesemo jedinstvu i jačanju Dveri, i boljitku Srbije. Do pobede, za život Srbije!“, napisao je Nogo na svom Fejsbuk profilu.

Izvor: beogradskiportal.rs – Foto: Printskrin