Srbija

Ovo su Delije koje su napali u Morači: Ovo je slika koja je napravila haos

Svega i svačega je bilo u dvorani “Morača” tokom treće utakmice finala plej-ofa ABA lige, a domaća publika je jasno tokom meča stavila do znanja da neće trpeti nikoga i ništa što ima veze sa Crvenom zvezdom.

Nekoj vrsti linča bili su izloženi svi članovi delegacije crveno-belih sa sve igračima i stručnim štabom, a torturu su bukvalno preživela i dvojica navijača crveno-belih koji su se “inkognito” ušunjali u halu.

Njih dvojicu su navijači Budućnosti provalili da podržavaju beogradski tim u pauzi između prve i druge četvrtine i ustremili se na njih da ih tuku, a učinilo se da će u tom svom naletu bezumlja i besa napasti i igrače Zvezde koji su sedeli na svojoj klupi.

Zato je i izbio incident kada su igrači morali da pobegnu ka sredini terena.

Ubrzo se umešala policija koja je uspela da spreči veći okršaj, ali ne i nastavak brutalnog prebijanja dvojice navijača s obzirom na to da je dok je jednog od njih dok je policajac u civilu izvodio iz hale napalo još nekoliko navijača koji su sedeli na mestima pored terena.

Jedan je čak prišao nonšalantno i počeo da pesnicama udara u glavu dok ga policajac drži bespomoćnog.

U međuvremenu poznat je i identitet dvojice Delija i reč je o braći, Nikoli i Pavlu Deleviću, iz Bijelog Polja, a Pavle je taj koji je dobio veće batine, prenosi “Telegraf”.

Inače, njih je odala fotografija na Instagramu iz hale, a ubrzo su na tribini navijači Budućnosti shvatili da imaju “uljeze” u hali i onda su počeli potragu za njima.

Uskoro ih je jedan od vođa Varvara identifikovao, prišao im i počeo da ih udara, što je izazvalo incident.

Izvor: Espreso.rs / Foto: Printscreen/Instagram