Srbija

SRBI VREĐAJU JOKIĆA: Stotine negativnih komentara na račun zvezde Denvera

Revolt! Stotine negativnih komentara preplavile su internet posle izjave asa Denvera „da će videti da li je dobro za njega da igra za Srbiju ovog leta“

Jedna rečenica Nikole Jokića navukla je ogroman bes ljubitelja košarke u Srbiji! Internet je prepun komentara u kojima se na brutalan način vređa najbolji srpski košarkaš, a da on još nije ni odlučio da li će igrati za reprezentaciju…

– Biće važno kako se osećam, šta moj tim misli o tome, šta misli moja porodica, moj agent. Da li je to dobro za mene – glasila je izjava Jokića koja je izazvala revolt.

Šta je navijače srpske reprezentacije i ljubitelje košarke toliko povredilo u ovoj izjavi? Ovaj deo „da li je to dobro za mene“ očigledno je razočarao mnoge u našoj zemlji. Pojedini su otišli baš u krajnost, pa se tako odriču Nikole i ne žele više da ga gledaju u državnom dresu. Pominje se i odnos braće Gasol i Novickog, velikana svetske košarke, prema svojim državama. Neverovatno je koliko ljude boli i samo dvoumljenje da li će neko obući reprezentativni dres.

“Brate ustajao sam noću u 3-4 da te gledam, a ti ne možeš za toliko Srbiju da ispoštuješ bre?”, jedan je od komentara.

“Što se mene tiče, sram te bilo”, “Za mene si završio”,  “Repezentacija je za ponos, ne za videću”, glasili su komentari.

Mundobasket u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra. Naša reprezentacija nalazi se u grupi sa Filipinima, Angolom i Italijom.

Reč predsednika

DANILOVIĆ: DEČKO NEMA ŽELJU DA IGRA ZA SRBIJU

I predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović krajem prošle godine otvoreno je prozivao Jokića.

– Mislim da dečko nema želju da igra za reprezentaciju. Da ne lažemo jedni druge, ali to bi trebalo on da kaže. Kao predsednik KSS, bio bih najsrećniji da dođe i igra za reprezentaciju, ali s obzirom na neka poslednja neigranja i razloge zbog kojih navodno ne može… – poručio je Danilović.

Kurir