Sport

MILOJEVIĆ PROGOVORIO: Jasno rekao sve o svom ostanku u Zvezdi

Druga sezona u klubu i druga nagrada za najboljeg trenera Superlige zasluženo je otišla u ruke kreatora crveno-belog šampionskog tima Vladana Milojevića.

Direktor superlige Vlada Bulatović uručio je pehar Zvezdinom treneru, a ovaj, pošto je krenuo ka svojoj poziciji u sali, bio vraćen na nagovor voditeljke programa i novinarke Arene sport Jovane Guzijan.

Šarmantna voditeljka je imala samo jedno pitanje za Milojevića, ono koje najviše interesuje armiju navijača crveno-belih.

– Ja gospodina Milojevića uvek moram nešto da pitam, tako da mi nećete pobeći odavde. Druga godina zaredom najbolji trener u Superligi Srbije, da li ćete biti i treći put? – vratila ga je za govornicu, pa mu se obratila Jovana.

– Dobro, znao sam da ćeš to da me pitaš – zasato je Milojević, a Jovana se nadovezala: – Na terenu ne mogu da dobijem odgovor, pa da probam sada.

Usledio je odgovor Milojevića na koji mnogo čekaju.

– Ne mogu ekskluzivno da vam kažem. U svakom slućaju, videćemo. Ostavićemo “fifti-fifti”, tu je i generalni direktor, imaćemo razgovore pa ćemo da vidimo – ostao je zagonetan trener Zvezde

telegraf.rs