Sport

STIŽE DRUGA LASTA NA MARAKANU! Danas predstavljanje novog igrača

U Crvenoj zvezdi za sada ne najavljuju ”bombastičan” prelazni rok, pošto je kostur ekipe već formiran za narednu sezonu, ali to ne znači da se Milojevićev tim neće dodatno ojačati.

Počelo je transferom štopera niškog Radničkog Radovana Pankova za 300.000 evra plus procente od sledeće prodaje, a ove nedelje se očekuje još jedna promocija na ”Marakani”.

Ovog jutra mediji prenose da bi Egipćanin Karim Hafez do kraja nedelje trebalo da postane novi član Crvene zvezde i ubrzo se priključi ekipi na pripremama na Zlatiboru.

Pisali smo već o ovom momku, igra na poziciji levog beka, ima 23 godine, ali i veliki broj klubova iza sebe.

Razlog zašto ga Zvezda traži jeste njegova dobra saradnja sa trenerom Vladanom Milojevićem u kiparskoj Omoniji pre tri godine, pa Zvezdin šef struke sada smatra da bi Hafez mogao da se i na ”Marakani” pokaže kao pravo pojačanje.

Član je vadi Degle iz Egipta, ali je iz sezone u sezonu odlazio na pozajmice po Evropi, od Lirsa, Lensa, Omonije, Bašakšehira, Kašimpaše…

Čini se da je vreme da se negde konačno skrasi, a da li će to biti baš Crvena zvezda, videćemo do kraja dana kada se očekuje predstavljanje.

sportske.net