Sport

VELEOBRT – REKAO JE “NE”: Ništa od Tumbakovića na klupi

Srbija je ponovo pred izborom novog selektora, manje od dve godine pošto je Mladen Krstajić nasledio Slavoljuba Muslina.

Debakl ”Orlova” u Ukrajini (0:5) koštaće Krstajića posla, a sinoć i jutros je kao gotova stvar delovalo da će ga na klupi naslediti Ljubiša Tumbaković.

Međutim, tokom dana ”Sportklub” je preneo nove informacije kako posle obavljenih razgovora Tumbaković i čelnici Saveza nisu postigli konačan dogovor, pa neizvesnost oko toga ko će naslediti Krstajića i dalje postoji, mada ne treba odbaciti opciju da je završena samo prva runda razgovora i da bi koliko sutra mogao da bude postignut dogovor sa Tumbakovićem, koji je svakako glavni kandidat za ovo mesto.

Ipak, nije i jedini.

Tako ”Srpski telegraf” otkriva da u Savezu neće donositi ishitrene odluke, jer sada ima dovoljno vremena da se izabere najbolje moguće rešenje.

Pomenuti izvor navodi da su potencijalni kandidati i Dragan Stojković Piksi i Veljko Paunović, koji međutim imaju svoje dobro plaćene angažmane u Kini odnosno SAD-u i neće im biti lako da se tek tako vrate u Srbiju.

Osim njih, pominje se i Ivan Jovanović, nekadašnji trener kiparskog APOEL-a, a potom i Al Nasra u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Deluje da bi trebalo dosta vremena za realizaciju čelnicima FSS ako bi se odlučili za neku od ovih opcija, ali da vidimo, možda se sprema i neko iznenađenje…

sportske.net