Sport

BRUJE ITALIJANSKI MEDIJI: Zvezda najbliža potpisu bivšeg igrača Intera

Italijanski mediji pišu da je Ilija Nestorovski, napadač Palerma, sve bliži transferu u Crvenu zvezdu. Klub iz Ljutice Bogdana je favorit za potpis bivšeg napadača Intera zbog činjenice da će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali i zbog trenutne finansijske moći.

Nestorovski bi na Marakanu došao kao zamena za sve izvesniji odlazak Dejana joveljića u Bundesligu.

Crvena zvezda, osim Jovelje, na raspolaganju ima još dva napadača, Milana Pavkova i Ričmonda Boaćija. Obzirom na zgusnut kalendar i broj mečeva koji čeka crveno-bele ako uspeju da se plasiraju u neko evropsko takmičenje, neophodno je pojačati konkurenciju u samom špicu napada.

– Makedonac je nekoliko puta bio blizu potpisa za pojedine ruske ili turske klubove. Međutim, u poslednjih nekoliko sati budućnost Ilije Nestorovskog se promenila. Crvena zvezda je favorit za potpis. Beogradski tm igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona i ekonomski može najviše da ponudi – piše lokalna štampa u Palermu.

Palermo želi da smanji troškove, a pored Nestorovskog, Sicilijanci planiraju da se reše usluga srpskog štopera Slobodana Rajkovića. Makedonac ima ugovor sa klubom sa “Renco Barbere” do leta 2021. godine.

Izvor: Srbijadanas / Foto: Srbijadanas