Srbija

DELIJE “LUDUJU” NA PROFILU TEODOSIĆEVE ŽENE: Hoće li im odgovoriti ili?

Navijači Crvene zvezde na razne načine pokušavaju da privole Miloša Teodosića da zaigra za Crvenu zvezdu.

Jelisaveta Orašanin, popularna srpska glumica i supruga našeg reprezentativca Miloša Teodosića, otkrila je usred predstave gde će kapiten Orlova igrati naredne sezone.

Interesantan klip na kome Jelisaveta kaže da će igrati “za Crvenu zvezdu” izazvao je pravi bum na društvenim mrežama, a Delije ne prestaju sa ‘javnim pozivima’ glumici da im da Tea bar na godinu dana.

Među duhovitijim komentarima svakako je i prepevana pesme Sinana Sakića posvećen Milošu Teodosiću:

– TEOOOO je ženu ko svaki čovek, pa kupi zemlju kraj planinskog vrela, i šljivik mali za rakiju, i kućicu na kraju Valjeva… Delija momak, u najlepše doba voleo je ženu, želeo je dom, najlepše dane sa ćerkicom malom, ostao je ON, da proživi sa ZVEZDOM” – piše u jednom od komentara.

Takođe, ukoliko kapiten Srbije dođe na Mali Kalemegdan navijači obećavaju i redovnu edukaciju i kulturno uzdizanje. Tako će pored utakmica, redovno ići i u u pozorište – samo ako potpiše.

Ali i to da je “Žena uvek u pravu”…

Da podsetimo, sve je krenulo kada su prilikom izvođenja popularne predstave “Hotel 88” glumac Vlada Aleksić i Jelisaveta u jednoj urnebesnoj improvizacji raspametili Delije.

– Neka naša glumica glumila po hotelima, serijama nekim dibidus karijera nije ni bitno! Ona mačka upoznala tog košarkaša, ne znam ni kako se zove, nije ni bitno. Zabavljala se sa dva-tri meseca, otišla s njim u LA… Šetala tamo malo kučiće po plaži. Onda zatrudnela, pa se porodila… Američko državljanstvo! Živ nisam da saznam gde će dalje?! – rekao je u predstavi Aleksić.

Odgovor supruge našeg kapitena izazvao je neviđene ovacije publike.

– Pa u Zvezdu, gde će! – rekla je Jelisaveta.

kurir.rs / kurir sport