Sport

TERZIĆ PRETIO TUMBAKOVIĆU: U zavadi je sa Žuletom – zvao je i Ivanića

Savićević je pričao o Stojkoviću, Tumbakoviću i Ivaniću. Otvorio je dušu i o Terziću i celoj priči koje se dogodila pred spornu utakmicu.

– Teških reči sa Terzićem je bilo preko štampe. Nisam ga zvao. On je prvi čovek iz Srbije koji se javio da kaže da nema veze sa ovim. Niko se nije javio, eto, samo on. A jeste se mešao. Kakav je to način da kažeš da nisi, a zvao si igrače, prenosio poruke, slao poruke – rekao je Savićević u intervjuu za Nedeljnik.

On kaže da Terzić uticao i na Tumbakovića.

– I zvao je Tumbakovića i rekao da ne treba da igra Ivanić, jer su velika sredstva uložena u njegovo dovođenje. I kako ne bi bilo dobro, jer navijači potom neće dozvoliti da igra za Zvezdu. Zvao je i Ivanića, a koliko sam shvatio nije u nekoj dobroj komunikaciji sa Stojkovićem. Barem tada nije bio, ne znam da li su popravili odnose. I posle je prebacio na to da sam ja protiv Srba, da šaljem poruke ljudima da mrze Srbe. Da je samo zvao igrače, to bi bilo u redu. To su njegovi igrači i on mora da štiti interese Crvene zvezde. Na to ima pravo. Ali kakvo pravo ima da zove selektora druge države i da traži da neko ne igra, a onda izađe u javnost i kaže da nema veze sa tim. Nema potrebe da širi lažne priče o meni kao srbomrscu. Ne delim ljude po veri ili naciji, mrzim jedino lažove. A to je on.

Terzić je u odgovoru na optužbe nekadašnjeg asa Crvene zvezde rekao da “ne razume ludilo Savićevića”.

– Svi koji su gledali emisiju, videli su da nisam imao nikakvo ludilo i da sam pričao normalno. A to što on naziva ludilom je moj karakter koji će on dobro osetiti. Pre nego što mi opet odgovori, neka pročita intervju Ilije Petkovića o njemu, jer će mu taj intervju biti med i mleko – istakao je Savićević.

Nedeljnik