Stav

TEODOSIĆU VIŠE I NISI DOBRODOŠAO: Jedan je Miloš Ninković

Posle nekoliko nedelja „zavlačenja“, traženja nenormalnih uslova, otezanja u pregovorima – Miloš Teodosić odlazi u Virtus kod Saše Đorđevića.

Piše: Nikola Stanoev

Nije to problem Miloše, tvoje pravo je da izabereš gde ćeš, ali posle svega Virtus? Svi navijači Zvezde bili su euforični nedeljama, prvi sam se ja budio u sred noći ne bih li video „radosnu vest“, na kraju dana sve si prokockao.

Pošto provereno znam da novac nije bio problem, već nenormalni uslovi koji su postavljeni u šta ne bih ulazio, samo bih voleo da srpska javnost zna da ti u stvari ne voliš Crvenu zvezdu, da te ona ne zanima. Nisu ovde bitni navijači, nisam ni ja bitan kao jedinka, bitan je taj sveti dres.

Sećam se kada je Miloš Ninković došao na Marakanu, nikada neću zaboraviti taj dan i ljubav koju je taj maestro pružio našoj Zvezdi. Došao je kad je najteže, kad se plate nisu primale, a mogao je da napravi milionski ugovor na nekom drugom mestu.

Vidiš druže, to je ljubav. Niko nije rekao da ti ne treba da zaradiš, ali zar nisi mogao da dođeš na šest meseci, ništa više od toga, kao da je Virtus ekipa koja će tvojim megalomanskim uslovima da udovolji (opet kažem nije novac u pitanju).

Na kraju citiraću Dejana Anđusa „Čujemo se nikad, vidimo još manje“, sve najbolje u daljoj karijeri. Tako se Zvezda ne voli.

Jedan je Miloš Ninković! 

Izvor: beogradskiportal.rs