Srbija

ČULO SE KAKO NEKO KRKLJA: Ubacuju Kuzmu u helikopter

Transport Ognjena Kuzmića u Beograd desio se pre nekoliko minuta! Velika je stvar koju hoćemo da vam kažemo kao poslednju informaciju koju imamo je da je Kuzma stbilno i da je van životne opasnosti. 

Ubačen je u helikopter i krenuo je put Beograda. Povrede su i te kako ozbiljne, ali najbitnije je da se stabilizovalo stanje koliko toliko, da lečenje nadamo se uspešno može da nastavi u Beogradu.

Zoran Šarenac je takođe potvrdio da se Kuzmićevo zdravstveno stanje stabilizovalo.

„Vidim da ima nejasnoća.

Helikopter je vlasništvo Helikopterskog servisa Republike Srpske.Angažovao ga je doktor Vlado Đajić nakon što su konstatovane povrede“, dodao je Šarenac.

„Helikopter je upravo poletio prema Beogradu.Kuzmićevo zdravstveno stanje je stabilno“, napisao je Šarenac na twiteru.

Pogledajte kako ga ubacuju u helikopter.

Ovo je rekonstukcija događaja i samo učesnika Janjina.

– Vraćao sam se sa meča iz Minhena i Miljatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svetla. Kola su velikom brzinom išla iz suprotnog smera i skrenula u našu traku. Miljatović je brzo odreagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u brežuljak. Međutim i “porše” koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji desni kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila – poručio je za “Srpskainfo” Dražen Janjanin.

Potom je dodao:

– Automobil u kom sam se vozio je posle udarca završio na krovu, dok je “porše” u kom je bio košarkaš Crvene zvezde izgubio kontrolu i završio 200 metara dalje.

Ubrzo su došli vatrogasci kako bi pomogli i verovatno su odradili najbitniji deo posla.

– Razbio sam prozor, izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletelo je sa puta. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta.

– Imamo posekotine od stakla. Ja sam šio ruku, ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju – izjavio je Janjanin.

Neče moći preko Kuzmića! Delije dele ovaj snimak svuda.

Izvor: beogradskiportal.rs