Sport

MILOJEVIĆ PRECRTAO NAPADAČA: Nema ga na spisku za Helsinki

Crvena zvezda je poslala novi spisak u UEFA i napravila promene u igračkom kadru za mečeve sa Helsinkijem u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Trener Vladan Milojević je odlučio da napravi tri promene u odnosu na prijavljeni sastav za mečeve sa Suduvom u prvoj rundi.

Najmanje bitna promena se tiče na pozicije trećeg golmana. Novajlija Nikola Vasiljević je zamenjen mladim Aleksandrom Stankovićem. U odrbanu dodata dva nova imena, a na spisku više nema Vujadina Savića. Milojević je dao desnog beka Milana Gajića koji zbog produženog odmora zbog EP za mlade nije bio na spisku za mečeva sa Suduvom. On i Filip Stojković će konkurisati za mesto desnog beka umesto suspendovanog Marka Gobeljića. Takođe, dodat je novajlija Žander. Brazilski levi bek je doveden da bude konkurencija Rodiću, nije bio spreman za mečeve sa Litvancima, ali je sada očigledno dostigao formu zbog koje Milojević računa na njega.

Sa spiska su otpala dvojica napadača. Protiv Helsinkija opet nećemo videti veliko pojačanje Tomanea koji se povredio u prijatelsjkom meču sa Zvezdarom i očigledno će pauzirati dovoljno dugo da propusti duele sa Fincima. Nema ni mladog crnogorskog napadača Nikole Krstoviča koji je bio licenciran za prvo kolo, ali je zbog licenciranja jednog defanzivca više, sada precrtan.

Na spisku licenciranih fudbalera za mečeve sa Helsinkijem se nalaze:

Golmani: Popović, Borjan, Stanković. Odbrana: Pankov, Gajić, Babić, Milunović, Rodić, Stojković, Gobeljić, Žander. Vezni red: Jovičić, Vulić, Ivanić, Marin, Simić, Jovančić, Ben, Jevtović, Kanjas. Napad: Pavkov, Boaći, Vukanović.

mozzrtsport.com