Srbija

MOM SINU JE SAD NAJTEŽE: Oglasila se majka „divljaka“ iz BMW-a

Nikola Mihailović (27) iz Velikih Crljena, koji je vozeći BMW mortus pijan i preko 170 na sat naleteo na „dačiju“ na Ibarskoj magistrali i odneo u nepovrat četvoro mladih ljudi, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde se branio rečima „da ni sam ne zna kako se nesreća desila“.

Kako nezvanično saznajemo, on je pred tužiocem priznao da je seo za volan u alkoholisanom stanju pošto je prethodno sa društvom bio u provodu.

– Ne sećam se šta se dešavalo pre, ali ni posle nesreće. Odjednom sam ispred sebe ugledao neku svetlost. Nisam ni znao da je to automobil – navodno je rekao Mihailović, posle čega je tužilac predložio da mu se odredi pritvor, što je sudija prihvatio.

Nikolina majka Zorica Mihailović juče je rekla za Kurir „da nije u redu što novine pišu svašta za njenog sina, jer je njemu sada najteže“.

– Možete da se raspitate u komšiluku kakav je moj sin. Trebalo bi da se ljudi stave u njegovu kožu. Ne bih imala više šta da dodam. Svima nam je jako teško, ali Nikoli je ipak najteže – rekla je Zorica.

Kako se navodi meštane je nastavio da šokira svojim izjavama.

– Bio je ugruvan, ali je bio na nogama. Uspeli smo da mu pomognemo da izađe iz uništenog BMW. Pitali smo ga šta se desilo, a on je rekao: „Ne znam, možda sam zaspao. Ne znam ni koliko sam brzo išao. Jbga, dešava se“ – kaže za Kurir očevidac jezive nesreće.

– Bio sam kući, pio sam pivo. Ništa nisam jeo i izašao sam s društvom. U kafani sam nastavio da pijem. Popio sam možda 12 piva, moguće je da me je to stiglo – rekao je navodno Mihailović. Očevici kažu da je bilo očigledno da je mortus i da je delovalo kao da priča o nekome drugom, potpuno nesvestan tragedije koju je izazvao.

Kurir.rs