Srbija

OGLASILI SE DANCI! Delije preko meštana kupuju karte

Do medija je došla vest da se sprema novi Salcburg!

Tačnije Delije su davale novac Dancima da kupuju karte za njih, a dosta gastarbajtera je učestvovalo u ovoj akciji. Kada su Danci to “provalili” dali su zvanično saopštenje kluba.

Fudbalski klub Kopenhagen saopštio je da će navijačima Crvene zvezde na sutrašnju utakmicu biti dozvoljen ulaz samo na deo tribine koji je njima namenjen.

– Navijačima Zvezde neće biti dozvoljen ulaz na delove tribina rezervisane za pristalice Kopenhagena. Oni koji budu na delu tribina za domaće navijače biće zamoljeni da napuste stadion – navodi se u saopštenju danskog kluba.

Teško da će moći da se stane na put Delijama, znajući celu priču biće ovo i te kako zanimljivo. Odustajanja nema, navijači Zvezde neće stati dok ne dobiju ono što žele, a podrška će i te kako biti značajna.

Vladan Milojević o meču 

– Čim nemate neke igrače, to otežava situaciju. Ali, to ne sme da bude alibi. Nisu mi potrebni izgovori za bilo šta. Verujem u igrače koji su tu i da će dati sve od sebe. Nije prijatno, ali ne treba pričati o tome. Povrede su takve da neće moći da nastupe – rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Danskoj.

Izvor: beogradskiportal.rs