Sport

E SAD SE SPREMITE: Zvezda sprema ogromno pojačanje

E sad se spremite. Mrkela i Terzić spremaju veliki plan pred Jang Bojs! Zvezda ima dve velike ponude za Bena i Rodića, a posle kvalifikacija oni definitivno idu iz Zvezde, pominje se i odlazak Stojkovića. 

Ono što će najviše zanimati Delije je transfer koji se sprema! Veliko pojačanje dolazi na Marakanu, a igrač o kom se priča u Ljutice Bogdana je ozbiljna klasa i postavio je uslove da Zvezdu želi u bilo kom evropskom formatu i on dolazi.

Za sada njegovo ime je tajnost i možemo samo da nagađamo o kome se radi, ali da se sprema spektakl, sprema se!

Pominju neki Kataia, a neki povratak brzonogog Nemanje Radonjića. Zvezdi je definitivno potrebno veliko pojačanje, a i sredina terena će dobiti još jednog igrača. Mnogo se lakše diše posle cifre koja će leći na račun crveno – belih.

Izjava Vladana Milojevića posle meča

– Šta reći, ne znam odakle da počnem i gde bih završio. Znali smo da ništa novo nećemo videti od Kopenhagena od onoga što smo videli u Beogradu. Mi smo bili od javnosti i navijača maltene već prežaljeni jer smo igrali protiv fenomenalne ekipe. Došli smo ovde da odigramo za nas, našu porodicu, navijače i Srbiju. Rekao sam igračima: ‘Nema veze koliko ćemo igrati, ali neko od nas mora da pobedi’ i rekao sam da ljudi planiraju, ali Bog odlučuje. Verujem u neke božanske sile. Čestitao bih igračima na odlučnoj utakmici, ovakve tekme se igraju za prolaz, ne za lepotu. S igračem manje protiv Kopenhagena je jako teško, ali vidite kako sve dođe. Kao i „panenka“ mladog Vinda, vidite kako se sve obrne u životu – počeo je Milojević izlaganje posle utakmice.

Milojević se zahvalio i velikom broju navijača koji su došli.

– Igrači su dali poslednji atom snage i hvala navijačima koji su pokazali da bi, da smo mogli da imamo više karata, ispunili ceo stadion. Očekujemo ih na Jang bojsu. Srećan sam što smo pobedili, ali i da nismo prošli rekao bih kapa dole mojim igračima koje jako volim i na koje sam jako ponosan.

– Sve čestitke Milanu. Mi penale nismo vežbali, oni su lutrija. Pored svih igrača, ako nekog moramo da izdvojimo, to je Borjan koji je još prosle godine pokazao da je kvalitet. Ovo su trenuci u kojima se uživa, ne možete da ih platite i kupite, ovo morae da doživite – rekao je Milojević.

Izvor: beogradskiportal.rs