Sport

VELIKI MILAN RODIĆ: Evo zašto je zamenjen na poluvremenu

Zvezda već tri godine zaredom ima kolektiv koji je mnogo više od igrača. Nisu to momci koji samo profesionalno odrađuju svoje obaveze. Ovo su ljudi koji istinski vole Crvenu zvezdu i nisu to samo sinoć pokazali, oni godinama igraju na tom nivou „ljubavi i profesionalizma“.

Mnogo puta rizikuju i narušavaju svoje zdravlje da bi pomogli klubu. Imate primer Jovičića, Pavkova koji je prvi meč 45 minuta igrao ozbiljno povređen prošle godine i Čaušić je povređen ostao na terenu, sve tri izmene su izvršene i nije hteo da napusti svoje drugare.

Ovo što je Rodić uradio sinoć je u najmanju ruku vredno poštovanja! Noć pre utakmice Milan je zaradio neki dobar virus, pa je sa visokom temeperaturom i povraćanjem ušao u jutro, a nekoliko sati pred utakmicu sve se to smirilo, ali je malaksalost i iscrpljenost organizma ostala velika.

Znao je Rodić da Žander ne može da odigra svih 90 minuta i odigrao je poluvreme. Može se reći i te kako dobro, a onda više nije mogao da izdrži. Brazilac ga je zamenio, a sve ostalo je istorija.

Svakako ovim gestom Rodić je još jednom pokazao koliko voli ovaj tim.

Magični Marko Marin i sjajni Boaći

Gol koji je dao Kopenhagen

Izvor: beogradskiportal.rs