Sport

POSLE JANG BOJSA SLEDE RASTANCI: Velika prodaja na Marakani

Crvena zvezda će posle Jang Bojsa znati gde je. Tinja nada navijača da će Zvezda lako sa Švajcarcima, ali treba biti oprezan. Nije ova ekipa ni malo naivna. 

Posle poslednje utakmice u nizu kvalifijacija sledi prodaja igrača koji su „višak“, a takođe se očekuje dovođenje krila i eventualno još jednog igrača. Brz napadač je preko potreban, videlo se to u Danskoj.

Da krenemo od odbrane. Zvezdu će gotovo sigurno napustiti Srđan Babić koji ima brojne ponude iz turske, a na izlaznim vratima je i Filip Stojković kog je Vladan Milojević potpuno precrtao. Za njega za sada nema puno interesovanja.

Milan Rodić će takođe razdužiti opremu crveno – belih i gotovo sigurno otići do kraja avgusta. Za njega postoje ozbiljna interesovanja, ali zaista igrač kao što je on mogu mnogo, jak igrač i stabilan u odbrani.

Vidi se da Miloje sprema Žandera i za sada ispunjava sve uslove koje Vladan zahteva. Ričmond Boaći je sledeći koji napušta Marakanu, neće se Zvezda tako lako odreći Pavkova i ne treba, zaista je koristan. Ne može se reći ni da Boćko nije mnogo toga dao crveno – belima mnogo, videli ste protiv Kopenhagena, onakvu asistenciju Marina može da „oseti“ samo prvoklasni špic.

I na kraju Ben. Njegov odlazak se više i ne dovodi u pitanje. On je mnogo toga pokazao, bio je prava radilica na terenu, ali rastanak je blizu. Klub iz UAE ima ponudu vrednu 2 miliona evra. Mnogi će se složiti da ovo nije preveliki novac, ali to je neka gornja granica koja može da se uzme, transfer tržište je prosto rečeno preveliko.

Izvor: beogradskiportal.rs