Sport

BRUJE GRČKI MEDIJI: Zašto se svi otimaju za Garsiju?

Fudbaler koji je nadomak potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom jeste Mateo Garsija, 23-godišnji argentinski levokrilni igrač koji je prošle sezone igrao za Aris u Grčkoj za koji je postigao deset golova.

Svojim igrama se preporučio mnogim klubovima, Olimpijakos je zagrizao, kao i Crvena zvezda, a u Las Palmasu zadovoljno trljaju dlanove.

Dva miliona evra je Crvena zvezda spremna da plati što su na Kanarskim ostrvima prihvatili, ostalo je samo da se utanače detalji ugovora, a mi smo se raspitali kod našeg kolege u Grčkoj koji prati Aris kakav je fudbaler Mateo Garsija i želeli smo da čujemo sve njegove vrline i mane.

Nikos Papadopulos koji je blizak Arisu nam je istakao da se radi o velikom potencijalu koji ima svojih uspona i padova, ali da se to treba pripisati njegovoj mladosti.

„On je veoma dobar dribler, dajte mu samo prostor. Recimo da mu je mana realizacija 1 na 1, ali imajte u vidu da je veoma koristan u odbrani.

Nebrojano puta je prošle godine krao lopte kada se vraćao nazad. Uglavnom, njegovi problemi su što je igrao u serijama, imao je uspone i padove. Bila je to godina sa najviše utakmica u njegovoj karijeri“, rekao nam je Nikos.

Dodao je još da mu je potrebno taktičke discipline što će sigurno dobiti sa Vladanom Milojevićem.

sportske.net