Srbija

GARSIJA ŠMEKERU: Odbio Olimpijakos posle 4 ogromne ponude

Izgleda da će Delije dobiti novog ljubimca. U pitanju je Argentinac Mateo Garsija, poslednje pojačanje crveno – belih. Kao što je Beogradski portal jedini pisao kada je došlo do obrta u slučaju ovog momka, konačno je dogovor postignut. 

Šta se zapravo dešavalo? Olimpijakos je napravio najveći problem Crvenoj zvezdi. Ceo tok transfera ponašali su se kao neprijateljski klub, kao konkurentni klub. Takve stvari ni večiti jedni drugima radili.

Dok je Garsija bio u Beogradu dobijao je ponude koje su stalno rasle, kao da su Atinjani znali šta i koliko Zvezda nudi. Posle mnogo muka u pregovorima, Garsija je sam odlučio.

„Biram Zvezdu“. I to će verovatno biti pravi izbor.

Argentinac je nakon celodnevnih pregovora na stadionu Rajko Mitić doneo odluku da odbaci ponudu Olimpijakosa i obaveže se na četvorogodišnju vernost srpskom šampionu!

Pregovori su bili dugi i naporni, ali smo sve završili na ogromnu radost armije naših navijača. Mateo Garsija je novi igrač Crvene zvezde. Potpisao je ugovor na četiri godine, a već danas popodne će biti na treningu, u sredu će biti u konkurenciji za najbolji tim. Dobili smo ono što smo dugo tražili, brzinu po boku, igrača koji je jak sa loptom i hrabar da preuzme odgovornost„, kaže generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Argentinac se odmah stavlja na raspolaganju Vladanu Milojeviću i ravnopravno konkuriše za prvi meč protiv Jang Bojsa, koji je na programu u sredu od 21 čas u Bernu.

Izvor: beogradskiportal.rs