Srbija

Majka sa bebom opljačkana u Beogradu: Obratite pažnju, dobro su uigrane

– Je l’ ste vi uzeli od mame? – čuo se komentar deteta. U jednoj prodavnici koja se nalazi u Knez Mihailovoj ulici desila se krađa! Beograđanki Ireni Vučković su, pored novca, nestala dokumenta.

Ali to nije najgore. Među njima bila je i zdravstvena knjižica deteta koja joj je preko potrebna!

Hirno, ako neko prepozna lopove. U pitanju su dve zene u crni majicama. Ukrale su mi novcanik u Knez Mihailovoj ulici u radnji Accessorize. Ako neko prepozna lopove, neka javi. Problem je sto su pored novca i dokumenata bile decje zdavstvene kartice koje su mi veoma vazne. Hvala svima.

Posted by Irena Vuckovic on Sunday, August 18, 2019

Na snimku se jasno vidi kako majka stavlja novčanik u kolica, a žena sa kačketom u času kad se Irena okreće dolazi do kolica, saginje se, i uzima novčanik.

“Je l’ ste vi uzeli od mame?“, čuo se u jednom trenutku komentar deteta.

– Molim vas, sačuvajte ovaj snimak, ja ću odmah sad zvati policiju da dođu. Ova sa belim kačketom – objašnjavala je Irena Vučković kad je preuzimala snimak sa nadzornih kamera kako bi pozvala policiju.

Irenu smo pozvali da pitamo za detalje ovog događaja, a ona nam je rekla:

– Izvinite, još uvek sam uznemirena, tresem se. Najgore od svega je što mi je dete bolesno i treba mi zdravstvena dokumentacija. Prijavila sam slučaj. Sumnjamo na organizovani kriminal’.

Molimo sve koji prepoznaju osobe sa snimka da to i prijave najbližoj policiji.

Izvor: espreso