Svet

HAOS U KNINU: Gledali Zvezdu pa petoro u bolnicu

Kako navodi hrvatski portal Index.hr, incident se dogodio u opštini Biskupija kod Knina, kada je u kafić u kojem su gosti gledali utakmicu između „Jang bojsa“ i „Crvene zvezde“ upala grupa maskiranih napadača i fizički ih napala.

U napadu je povređeno više ljudi, a lokalni portali Feral Njuz i Dalmacija Danas prenose da je u bolnicu prevezeno petoro ljudi, uključujući i vlasnika kafića, koji je udaren flašom.

Među povređenima je i devetogodišnje dete.

U međuvremenu oglasila se ipolicija iz koje je saopšteno da je privedeno više osoba koje se dovode u vezu sa tim napadom. Iz šibensko-kninske policijske uprave je saopšteno i da se utvrđuju sve okolnosti tog događaja i da policija intenzivno radi na otkrivanju osumnjičenih za krivično delo koje su okarakterisali kao nasilničko ponašanje i nanošenje telesnih povreda.

Iz policije su naveli da je u mestu Udzolje na području Knina u 22.30 nekoliko nepoznatih osoba verbalno i fizički napalo vlasnicu kafića i goste, pri čemu su oštetili i inventar.

Tom prilikom je, kako su naveli, pet osoba lakše povređeno, medju njima i jedan maloletnik. Nakon toga oko 22.50 sati u mestu Đevrske, nekoliko za sada nepoznatih osoba je verbalno, a potom i fizički, napalo vlasnika drugog kafića i goste, ali niko nije povređen.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, jedan od napadača imao je mačetu.