Srbija

KAKO DO KOSMETA? Delije svi na utakmicu Zvezda – Trepča

Mnogi postavljaju pitanje kako do Kosovske Mitrovice, plan je vrlo jasan. 

Evo šta sve može da vam se desi na ulazu u tzv. državu Kosovo i ovo vam pišemo kako bi lakše došli do stadiona i navijali za voljene klubove. Na samom prelazu tzv. Kosova izbegavajte majice sa srpskim natpisima, tu se naravno misli na srpske heroje, zastave i sličan materijal, jer policija može da napravi problem i vrati nazad svakoga ko kod sebe to ima.

Imajte na umu da oni samo čekaju našu grešku. Druga bitna stvar je da znate je Mitrovica verovatno najveće uporište Partizanovih navijača i to su ozbiljne grupe, koje će u ovom slučaju verovatno biti na strani Srbije.

Zvečan je ogromno uporište navijača Crvene zvezde, svaki Zvečanac voli Zvezdu, takođe ozbiljnan navijačka grupacija.

Kada dođete u Mitrovicu nemate brigu više, osećajte se kao da ste u sred Beograda ali nikako ne prelazite most južno od Ibra, tu mogu da nastanu ozbiljni problemi, pogotovo nikako ne idite tamo sa obeležjima Srbije i Crvene zvezde.

Na mostu se nalaze itajlijanski karabinjeri, ali svakako nije pametno ići tamo. Prosto olako se vidi da li ste Srbin ili ne. Navijajte sportski i ne izazivajte probleme jer vi idete sa Kosmeta posle meča, Srbi ostaju dole.

Izvor: beogradskiportal.rs