Sport

VELIKA DECEMBARSKA RASPRODAJA: Zvezda prodaje čak 8 igrača

Na kraju dana sve dođe na naplatu. Tako je Zvezda gomilala pojačanja, tražeći najbolje ali se sve završilo vrlo neslavno, bar za igrače koji su dovođeni kao velika pojačanja, a sada je pitanje kome mogu da budu prodati. 

Krećemo od slučaja Ben. Mnogo je značio, mnogo je dao. Njegov transfer je propao i vratio se u Zvezdu. Nije registrovan za Ligu Šampiona, a ukoliko ne ode na zimu postaje slobodan igrač na leto i odlazi bez dinara. Zvezda će dati sve od sebe da ga proda.

Mirko Ivanić, baš je veliko iznenađenje što je prosto nestao. Kao da Milojević više nema strpljenja za njega. Nije igrač koji će sedeti na klupu, gotovo sigurno odlazu u decembru.

Dejan Meleg, na pozajmici u Radničkom. Forma mu je sve gora. Sigurno odlazi iz Zvezde.

Erik Jirka, doveden kao veliki pojačanje, gotovo sigurno da do kraja godine odlazi iz Ljutice Bogdana. Za njega neće biti mesta.

Veljko Simić je dobio najveću šansu od svih pomenutih imena, sigurno napušta Marakanu. Nije mnogo pokazao.

Milan Jevtović je igrao, dobijao prilike. Prosto nije išlo, u nekom momentu izgledalo je kao da nije dorastao ekipi. Nije registrovan za mečeve Lige Šampiona. Napustiće Zvezdu u decembru.

Gajić je došao iz Bordoa, šta se tu desilo niko nikada neće znati. Nije dobio šansu, odlazi u decembru ako ima gde. Bukvalno tako.

Babić je takođe dobio šansu, ali je nije iskoristio. Povratak Degeneka značio je samo jedno, kraj za Babića.

Izvor: beogradskiportal.rs