Srbija

KRSTIČIĆU LJUDINO: Zvezdin bivši igrač hrani heroje i pomaže bolesne

Nenad Krstičić bivši fudbaler Crvene zvezde pokazuje koliko veliko srce ima! 

Vezni igrač i nekada bitan šraf crveno-belih svojim postupcima pokazuje šta znači biti čovek i biti veliki. Naime priča je krenula od lokalnih Delija u Kotežu, naumili su ovi momci da naprave turnir za Nenada i Predraga Marića koji su u strašno teškoj situaciji i u toj ideji su se okipili lokalci iz kraja, ali i ostalih delova grada.

To veče na turniru “Kotež za Košare” pojavio se i rođeni brat Nenada Krstičića. Kulturna ekipa na jednom delu igrališta, potpnu neprimetna, ostavila je preko 600 evra za kotizaciju.

Delije su bile iznenađene, a onda su shvatili da iza svega stoji Nenad Krstičić.

Tu nije kraj! Nenad se javio ovim nemoćnim ljudima i obećao da će ih pomagati do kraja života, a pored toga Nenad je pokazao ljubav prema njima u želji i da ih upozna. Pomogao je jedno dete sa Kosmeta kom je u Đenovi hitno potrebna operacija.

Sve u svemu Nenade, neka ti se vrati 77×7. Živ bio legendo.

Delije su kratko rekle za Beogradski portal da su prosto ostali bez reči.

“Skupili smo se skromno, imali smo probleme jer su neki prevaranti probali da se nakače na našu priču, nismo im dozvolili. Politici nema mesta, nismo im dali da politizuju skup. Na kraju dana pojavio se momak, dao pare i skupili smo 920 evra. Svakako, pravićemo još ovakvih priča, tek počinjemo. Hvala Nenadu Krstičića, on je naš komšija i predivan čovek”, rekao nam je jedan od najpoznatijih Delija, ali je želeo da ostane anoniman.

Izvor: beogradskiportal.rs