Sport

ŠTA SE TAČNO DESILO SA BENOM: Zašto nije registrovan i hoće li potpisati

Ben je nekako nepravedno precrtan, to se tek sada vidi. Mrkela je za Telegraf.rs ispričao šta se tačno desilo i šta će se dešavati. Svakako izgleda kao da je Ben blizu Zvezde, tačnije novog ugovora. Zainteresovane su ove strane što u ovom slučaju dobro.

Sa Benom su još pre 10 dana počeli razgovori. Nije za javnost kako teku razgovori. Postoji obostrana želja, jer i mi i Ben želimo da nastavimo saradanju – rekao je Mrkela i nadovezao se na to zašto Ben nije licenciran za Ligu šampiona.

– Zvezda je imala potpisan ugovor sa Al Vahdom, a Ben je otišao na završne razgovore tamo. Dva dana pre nego što je trebalo saopštiti koja su imena za Ligu šampiona, tražio sam od kluba u koji Ben ide da li je sve u redu i da li su se dogovorili. Dobio sam odogovor da su ostali još neki minorni detalji da se dogovore. Dva dana posle toga, to se nije desilo. Iako je i Zvezda potpisala ugovor i Ben otišao tamo na razgovor. Da smo znali da Ben neće potpisati, Ben bi bio licenciran i ne bismo dovodili novog stranca.

beogradskiportal.rs