Sport

VREME JE ZA POPOVIĆA: Izgleda Zvezda dobija novog golmana

Odjeknula je vest u Zvezdaškom svetu kada se danas pojavila informacija da Borjan može da napusti crveno-bele zbog višemilionske ponude.

Milan Borjan bi lako mogao da bude prva lasta koja napušta Marakanu, a njegov angažman bi bio nastavljen za sada u neimenovanom klubu iz Dubaija. Ponudu ste danas pročitali, dakle radi se o 2 miliona evra.

Prema našim informacijama šanse da Borjan ode su ogromne, još uvek se on lično razmišlja, ali klub je dao zeleno svetlo da slobodno može da napusti Marakanu.

Njegov naslednik bi bio Popović o kome naša javnost vrlo malo zna, naime radi se vrlo ozbiljnom golmanu koji je Zvezdu koštao titule jedne godine, kada je branio za Voždovac, Popović je stručnjak za penale i mnogi su se pitali kako je moguće da golman tih kvaliteta može da sedi na klupi već nekoliko godina.

Sada će verovatno svi dobiti odgovor, jer će upravo Pop biti naslednik Borjana, ali pričamo o zaista preozbiljnom igraču koji je prema nekima i naš najbolji golman u Ligi.

Ponuda za Milana Borjana prema mnogima i nije velika, ali je zanimljivo da Zvezda ne može da proda za ozbiljniju cifru nekog igrača, ipak je Milan već nekoliko godina u Zvezdi i u Evropi napravio velike uspehe, često je bio i najbolji golman Lige Šampiona, pa ova cifra zaista čudi, a da ne pričamo o ligi u koju bi trebao da ode, bar pet nivoa ispod evropske.

Izvor: beogradskiportal.rs