Sport

KAKO MOŽETE DA TERATE MILOJEVIĆA? On to nije zaslužio

Koliko je naša publika nekad sportski nepismena, govori činjenica da posle svakog poraza, izjednačenog rezulatata ili loše igre, uslede brojne analize koje uglavnom nisu stručne, već zlonamerne ili se vode emocijama, čega u sportu nema, pričamo o profesionalnom sportu.

Piše: Nikola Stanoev

Gde je bila Crvena zvezda do dolaska Vladana Milojevića? Možda ako kažemo nigde, možda ćemo i tada slagati čak i reč “nigde” ima svoje značenje, ne možemo reći ni da smo bili na dnu, možda je prava reč “večiti pad u bezdan”, bez stajanja, bilo je sve gore i gore. Onda se pojavio on, “gospodin posebni” – trener o kakvom je svaki Delija sanjao.

Komentari posle Javora upravo zbog toga nisu na mestu, pritisak koji trener i igrači moraju da pretrpe zbog mreža, nezadovoljstva, osećanja je mnogo veći nego što mi možemo da sanjamo.

U redu je, probao je Miloje bez Marina, Garsije, Van La Pare, odmorio je i Degeneka, Gobelja vuče povredu i nije uzeo tri boda, pa šta? Da li ste svesni bitnosti utakmica koje dolaze? Tu mislim na Bajern, Olimpijakos, evropsko proleće. Hoćemo li sad biti stručni, a kada ode pravićemo ga od blata.

Zna šta radi i ne pobeđuje slučajno do morate da znate. Nije tek tako ovde gde je, posle pobede protiv Jang Bojsa svi ste verovali u to? Isti taj Jang Bojs je jedan od kandidata za osvajanje Lige Evrope.

Strpite se i sam Vladan je rekao da će o strancima pričati posle Olimpijakosa, možda baš Van La Para i Garsija budu naši vodiči u LE i ko zna dokle možemo da doguramo.

Vladan Milojević zna šta radi, a vi upamtite tekst koji sam napisao danas 1o novembra 2019. godine, kada budete ovo čitali shvatićete veličinu ove fudbalske gromade dok na RTS-u budete gledali Ligu Evrope i moćnu Zvezdu.

Živi bili pa videli!

Izvor: beogradskiportal.rs